Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||
4 csirkecomb, 1 alma, 10 dkg reszelt sajt, 2 dl tejföl, 8 szelet ´sliced bacon´, ételízesítő |
Kizsírozott jénai tál alját kibélelem bacon szalonnával, ráterítem az ételízesítővel megszórt csirkecombokat és ráreszelem az almát. Befedem bacon szalonnával, és rákenem a tejfölben elkevert sajtot. Lefedve, közepesen forró sütőben sütöm kb. 1 órát, míg kész nem lesz. Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálalom, nagyon finom hagymás paradicsomsalátával. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|